Biobord

Vinkkejä rahoituksen hakemiseen!

Tähän topiciin (aiheeseen) olemme keränneet yleiseistä tietoa rahoituksesta sekä käytännön vinkkejä!

Jaa myös omasi! :star_struck:

Keski-Suomen ELY-keskus:

Yritysten kehittämispalvelut on tarkoitettu kaikille pk-yrityksille (vähintään yksi tilikausi takana), jotka ovat jonkin haasteen tai muutoksen edessä tai hakevat kasvua uusilla tuotteilla/palveluilla tai markkinoilta. Kehittämispalvelut tarjoavat tuettuna Suomen johtavien asiantuntijoiden apua sekä räätälöityjä palveluita pk-yrityksen liiketoiminnan eri osa-alueiden kehittämiseen.

Keski-Suomen TE-toimisto:

Rekrytointipalvelujen avulla saat tukea yrityksesi rekrytointiin, löydät osaavan työntekijän Suomesta tai kansainvälisesti tai saat apua rekrytointihaasteisiin. TE-toimisto on mukana yrityksen henkilöstön kehittämisessä ja muutostilanteissa. Tarjoamme yrityksellesi räätälöityjä palveluja erilaisiin tilanteisiin. Lisätietoa saat soittamalla työnantajapuhelinpalveluumme numeroon 0295 046 006 (ma-pe klo 9.00-16.15) tai ottamalla suoraan yhteyttä yritysasiantuntijaamme, joiden yhteystiedot löydät tästä.

Yrityksen rekrytointipalveluista lisätietoa tästä , mm. palkkatuesta

Henkilöstön kehittämisestä ja muutostilanteista lisätietoja tästä.

1 Like

KasvuOpenin syksyllä 2020 järjestämiin webinaaritallenteisiin pääset seuraavista linkeistä

Rahoitusratkaisut pk-yrityksille : https://www.youtube.com/watch?v=XEmmRGCPviU&t=6s

Pääomasijoittajat yhtiön eri kasvuvaiheissa : https://www.youtube.com/watch?v=WDPI--OH76Y&list=PL8RndbER2noDiG0ckG9ZDb2h5EbJcKpcj&index=13

Joukkorahoitus: https://www.youtube.com/watch?v=GIBC_mJ73qU

1 Like

Grants Funding Oy on julkaissut infovideon, jonka aiheena on julkisen rahoituksen perusteet.

Video käsittelee rahoitusinstrumentteja, rahoituksen myöntämisen perusteita, investointitukea sekä rahoituksen suunnittelua. Video on 23 minuutin mittainen, joten paljon asiaa napakassa paketissa.

Videoon pääset TÄSTÄ

1 Like