Biobord

Verkkotapahtuma: uudet kasviproteiinit elintarvikejalostuksessa ja ruokapalveluissa 15.02.2021

Lähiruokaa Uudeltamaalta tarjoaa Facebookissa verkkotapahtuman 15.2.21 klo 14-16 liittyen uusiin kasviproteiineihin.

Tässä LINKKI tapahtumaan.

Kasviproteiinien kysyntä kasvaa sekä elintarvikejalostuksessa että ruokapalveluiden käytössä. Uusia ruokainnovaatioita kehitetään kovaa tahtia, erityisesti juuri kasviproteiinien ympärillä.

Webinaarissa haetaan vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:
Mitkä kasviproteiinit ovat nyt kiinnostavia teollisuuden ja ammattikeittiöiden osalta?
Kuinka paljon proteiinikasvien potentiaalia osataan hyödyntää?
Minkälaista yhteistyötä tarvitaan alkutuotannon ja elintarvikejalostuksen välille?

Teitä voisi kiinnostaa @suomenhampputuotteet @hartelo @thekefirguy