Biobord

Uutiskirjemalli


Pääkirjoitus

image
Miten saadaan pois nuo välit kuvan alta? Sama koskee bannerin alle jäävää tilaa.

Tekstiä kauheasti kaikenlaista tekstiä että nähdään mihin kuva asettuu, kun rivejä on useampia. Tekstiä kauheasti kaikenlaista tekstiä että nähdään mihin kuva asettuu, kun rivejä on useampia.Tekstiä kauheasti kaikenlaista tekstiä että nähdään mihin kuva asettuu, kun rivejä on useampia. Tekstiä kauheasti kaikenlaista tekstiä että nähdään mihin kuva asettuu, kun rivejä on useampia.Tekstiä kauheasti kaikenlaista tekstiä että nähdään mihin kuva asettuu, kun rivejä on useampia. Tekstiä kauheasti kaikenlaista tekstiä että nähdään mihin kuva asettuu, kun rivejä on useampia.Tekstiä kauheasti kaikenlaista tekstiä että nähdään mihin kuva asettuu, kun rivejä on useampia.


Alemmat otsikot

image
Testilinkki Biobordin sisäiseen ketjuun.
Saadaanko linkkitekstin väri muutettua, että erottuisi paremmin?

Teksti3 Tekstiä kauheasti kaikenlaista tekstiä että nähdään mihin kuva asettuu, kun rivejä on useampia. Tekstiä kauheasti kaikenlaista tekstiä että nähdään mihin kuva asettuu, kun rivejä on useampia.Tekstiä kauheasti kaikenlaista tekstiä että nähdään mihin kuva asettuu, kun rivejä on useampia. Tekstiä kauheasti kaikenlaista tekstiä että nähdään mihin kuva asettuu, kun rivejä on useampia.Tekstiä kauheasti kaikenlaista tekstiä että nähdään mihin kuva asettuu, kun rivejä on useampia. Tekstiä kauheasti kaikenlaista tekstiä että nähdään mihin kuva asettuu, kun rivejä on useampia.Tekstiä kauheasti kaikenlaista tekstiä että nähdään mihin kuva asettuu, kun rivejä on useampia. Tutustu tarkemmin MataDigi-hankkeen aineistoihin Maaseutu.fi -sivuilla Myös tähän linkkiin korostusväri!


Haluan tilata uutiskirjeen: (tähän linkki ohjesivulle, kuinka rekisteröidytään ja asetetaan kategoria seurantaan)


Yhteystiedot:

Biotalouskampus.fi
Minna Lappalainen, Johtaja JAMK Biotalousinstituutti, etunimi.sukunimi@jamk.fi
Pekka Janhonen, Koulutusjohtaja Poke - Maa-, metsätalous- ja ympäristöala, etunimi.sukunimi@poke.fi
Jyrki Rahkonen, Elinkeinojohtaja Saarijärvi, etunimi.sukunimi@saarijarvi.fi
Olavi Nolte, Toimitusjohtaja SSYP Kiinteistöt, etunimi.sukunimi@ssypkiinteistot.fi

Saako sähköpostiosoitteista automaattisen tunnistuksen pois päältä? Siis että näkyisivät pelkkänä tekstinä ilman linkkiä?