Biobord

TUTORIAALI: Kuinka löytää sopiva asiantuntija Biobord verkostosta?

Yksi Biobord.eu:n päätavoitteista on yhdistää biotalouden kehittäjiä Itämeren ympäristöstä, esimerkiksi auttaa paikallisia biotalousyrityksiä löytämään oikeanlaista asiantuntijuutta tai tietoa verkostostamme.

Tässä muutama vinkki yhteyksien löytämiseen: :busts_in_silhouette:

  • Jotta ihmiset löytävät asiantuntijuutesi, profiilisi tulisi olla ajan tasalla. Profiilin esittelyssäsi tulisi olla tietoa taidoistasi, mielenkiinnonkohteistasi, asiantuntijuudestasi, työtaustoistasi ja yhteystietosi. Profiilikuva on myös hyvä lisä!

  • Biobord verkosto on niin laaja, että ajan tasalla oleva profiili ei ehkä riitä yhteyksien löytymiseen. Siksi on tärkeää tuoda itseään esille, jos olet kiinnostunut tekemään monikansallista yhteistyötä, jakamaan ideoita ja keskustelemaan verkostomme kanssa. Kirjoita esittelysi Open Biobord ryhmään, ’Meet the Network’ -aloituksen alle.

  • Jos sinulla on tietty tarve, esimerkiksi asiantuntijuudelle, julkaise aloitus Open Biobord-ryhmään. Kuvaile jo otsikossa mitä etsit ja kerro lisää yksityiskohtia tekstissä. Muista myös käyttää tagejä.

  • Ole aktiivinen. Paras tapa tuoda esiin asiantuntijuuttasi ja tarpeitasi on olla aktiivinen Biobordilla. Aloita keskusteluja, kommentoi ja älä epäröi lähettää yksityisviestillä yhteistyöehdotuksia verkostomme jäsenille. Yhteistyön takia olemme kaikki täällä :blush:

1 Like