Biobord

TUTORIAALI: Kuinka lähettää yksityisviesti?

Yksityisviestin lähettäminen on hyvä tapa lähestyä toista rekisteröitynyttä käyttäjää, jos et halua ihmisten näkevän keskusteluanne. :left_speech_bubble:

Biobordilla on kaksi tapaa keskustella yksityisesti: 1) Chat 2) Private message

’Chat’ on epävirallisempi viestittelytapa ja se on hyvä asioihin jotka vaativat pikaista vastausta. Biobord Chat löytyy Forum välilehdeltä oikeasta alareunasta, puhekupla symbolilla. Löydät sieltä kaikki rekisteröityneet käyttäjät ja voit lähettää heille nopean viestin klikkaamalla henkilöä johon haluat ottaa yhteyttä. Biobord lähettää ilmoituksen saapuneesta chat-viestistä näyttämällä saapuneiden viestien määrän chat symbolin päällä. Chat viestit eivät katoa ajan saatossa.

image

’Private Message’ on parempi pitempiin keskusteluihin tietyn/tiettyjen henkilöiden kanssa. Jokaisen käyttäjän profiili sivulla on ’Message’ toiminto. Viestin vastaanottajaksi voi valita niin monta henkilöä kun haluaa, eli ryhmäkeskustelu on mahdollista. Biobord ilmoittaa saapuneista viesteistä ilmoitusosiossa jossa näkyy kaikki toiminta.

image
Lähetetyt viestit voit nähdä omasta profiilistasi, sekä voit aloittaa myös sieltä lähettämään uutta viestiä valitsemalla ‘New Message’.
image