Biobord

Suomenkieliset pikaohjeet Biobordin käyttöön

Hei @Biotalouskampus_staff @Matadigi @Bisnes_Academy @Pohjoinen_Pooli @Yritysten_Ymparistovastuullisuusverkoston_Ydintiimi sekä muut suomenkieliset käyttäjät!

Tästä löydätte lyhyet suomenkieliset ohjeet Biobordin käyttöön. Näitä ohjeita voi jakaa esimerkiksi oman ryhmän uusille jäsenille tai vaikkapa jollekin joka olisi mahdollisesti kiinnostunut liittymään Biobordille.

FI ohjeet foorumille.pdf (859.6 KB)

2 Likes

Kiitos @riikkakumpulainen! Näillä ohjeilla käyttäjän on helppo päästä liikkeelle! Ja jos jotain kysyttävää silti tulee, niin meihin voi kyllä olla yhteydessä!

1 Like

Moikka,

kiitos ohjeista. Alun kahdeksan sivua vähän säikäytti, mutta sehän on tosi naseva paketti kuvineen. :upside_down_face: Olenko ymmärtänyt oikein, että @-merkin lisääminen lähettää sähköpostihuomautuksen kaikille ryhmäläisille? Ja siten yksilöityyn ohjeeseen on hyvä muistuttaa, että lisää tuon merkin. Minusta on hienoa, kun sähköpostiin tulee tieto että nyt kipinkapin alustalle, kun siellä on jotain uutta.

Iloa päivään,
Päivi

1 Like

Hei!

Sivumäärä saattaa tosissaan pelästyttää, mutta lähinnä pituutta tulee visuaalisista ohjeista :slight_smile:

Kyllä vain, @-merkki mahdollistaa jo rekisteröityneet käyttäjän käyttäjätunnuksen tägäämisen viestiin, esim. @riikkakumpulainen. Tämä lähettää ilmoituksen sekä Biobordin omiin ilmoituksiin (forumin oikea yläkulma) sekä siihen sähköpostiosoitteeseen johon tili on rekisteröity.

Hiio hei,

kiitos @riikkakumpulainen kattavasta ja pikaisesta vastauksesta :star_struck:

-päivi-