Biobord

RDI2CluB BioPaavossa

Hei! @Biotalouskampus_staff

RDI2CluB on tosiaankin ensi viikolla esillä BioPaavossa ja olemme suunnitelleet viikolle monipuolista ohjelmaa, joka koskettaa JAMK:n väkeä, paikallisia yrityksiä ja toimijoita sekä opiskelijoita ja työnhakijoita. Tervetuloa!

MAANANTAI 02.03.2020: Biobord käyttötukea

Tarvitsetko apua Biobordille rekisteröitymisessä? Kaipaatko käytännön neuvoja teknisissä asioissa? Vai haluatko vain kuulla Biobordin mahdollisuuksista juuri sinulle? RDI2CluB-hankkeen projektipäällikkö Riikka Kumpulainen on BioPaavossa auttamassa ja vastaamassa näihin kysymyksiin maanantaina 09:00 - 11:00 & 12:00 - 16:00. Tervetuloa vaikka vain kahvittelemaan!

TIISTAI 03.03.2020: Waakku-mobiilisovellus yrityksille

12:30 – 14:30 Waakku on mobiilisovellus, joka on kehitetty RDI2CluB-hankkeen tiimoilta paikallisessa pilotoinnissa. Sen tarkoituksena on yhdistää maaseudun tekijät ja palveluntarvitsijat. Tervetuloa kuulemaan kuinka voit tuoda oman palvelusi ilmaiseksi esiin sovellukseen ja löytää uusia asiakkaita helposti ja nopeasti Waakusta! Esittelijänä toimii paikallisen pilotoinnin vetäjä Tiina Tarvainen, SSYP Kehitys Oy. Tarjolla henkilökohtaista opastusta mobiilisovelluksen käyttöönotosta ja hyödyntämisestä kahden tunnin ajan, avoimet ovet -periaatteella.

KESKIVIIKKO 04.03.2020: Biobord käyttötukea

Tarvitsetko apua Biobordille rekisteröitymisessä? Kaipaatko käytännön neuvoja teknisissä asioissa? Vai haluatko vain kuulla Biobordin mahdollisuuksista juuri sinulle? RDI2CluB-hankkeen projektipäällikkö Riikka Kumpulainen on BioPaavossa auttamassa ja vastaamassa näihin kysymyksiin keskiviikkona 13:00 - 16:00. Tervetuloa vaikka vain kahvittelemaan!

TORSTAI 05.03.2020: Waakku-mobiilisovellus maatilayrittäjille, RDI2CluB Transnational benchmark visit -infotilaisuus sekä Waakku-mobiilisovellus opiskelijoille ja työnhakijoille

11:00 – 13:00 Waakku on mobiilisovellus, joka on kehitetty RDI2CluB-hankkeen tiimoilta paikallisessa pilotoinnissa. Sen tarkoituksena on yhdistää maatilayrittäjät ja palvelutarjoajat. Tervetuloa kuulemaan kuinka voit helposti löytää tarvitsemiasi palveluita tai osaajia Waakusta! Esittelijänä toimii paikallisen pilotoinnin vetäjä Tiina Tarvainen, SSYP Kehitys Oy. Tarjolla henkilökohtaista opastusta mobiilisovelluksen käyttöönotosta ja hyödyntämisestä kahden tunnin ajan avoimet ovet -periaatteella.

14:00 – 16:00 Infotilaisuus RDI2CluB Transnational benchmark-matkan osallistujille. Esittelijänä toimii RDI2CluB projektipäällikkö Riikka Kumpulainen.

17:00 – 18:00 Waakku on mobiilisovellus, joka on kehitetty RDI2CluB-hankkeen tiimoilta paikallisessa pilotoinnissa. Sen tarkoituksena on yhdistää maaseudun tekijät ja palveluntarvitsijat. Tervetuloa kuulemaan Waakun työpaikkamahdollisuuksista! Esittelijänä toimii paikallisen pilotoinnin vetäjä Tiina Tarvainen, SSYP Kehitys Oy. Tässä esittelyssä kerromme sovelluksen hyödyistä opiskelijoille ja työnhakijoille. Tarjolla henkilökohtaista opastusta mobiilisovelluksen käyttöönotosta ja hyödyntämisestä kahden tunnin ajan avoimet ovet -periaatteella.

PERJANTAI 06.03.2020: Biobord Matchmaking Event - AskKauko & biotalouden asiantuntijayritykset sekä Biobord-kahvit

09:30 - 11:00 Tervetuloa kuulemaan vaikuttavuusraporttityökalusta, joka on oiva tapa viestiä esimerkiksi yrityksen tai vaikkapa hankkeen toiminnan vaikutuksista suuremmalle yleisölle. Biobord tarjoaa matchmaking palveluitaan biotalouden yrityksille ja tällä kertaa haluamme yhdistää biotalouden asiantuntijayritykset vaikuttavuustyökalu-palveluntarjoajan AskKaukon kanssa. AskKauko tarjoaa uudenlaisia digitaalisia, visuaalisia sekä interaktiivisia palveluita työn ja tuloksien tarinallistamiseen. Heidän asiakkaitaan ovat mm. Kuusamon Juusto, Metsä Board sekä RDI2CluB. Ilmoitathan osallistumisestasi ke 04.03.2020 mennessä (kysely sulkeutuu 03.03.20 klo 23:59). Ilmoittautuminen oheisesta linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/B66A59FD68F39DED

12:00 - 13:00 Biobord-kahvit ovat kuusiosainen tapahtumasarja, jonka tavoitteena on esitellä verkkoalustaa eri biotalouden toimijoille ja kohderyhmille rennosti kahvittelun merkeissä. Tällä kertaa teemana on Biobordin mahdollisuudet alueen yrityksille sekä verkoston tarjoamat kansainvälistymismahdollisuudet. Esittelijänä toimii hankkeen projektipäällikkö Riikka Kumpulainen.

Olemme lisänneet perjantain ohjelman myös Tulevaisuuspäivä -tapahtumaa: https://tulevaisuuspaiva.fi/biobord-matchmaking-event-impact-reporting-by-askkauko

Ohjelman tilaisuudet ovat avoimet ovet -periaatteella (paitsi Biobord Matchmaking-tapahtuma perjantai aamuna), joten omien sidosryhmien ihmisiä saa kutsua vapaasti paikalle.

Vastailen mielelläni lisäkysymyksiin :slight_smile: