Elintarvikkeiden jatkojalostus on maatilalle yksi mahdollisuus saada tuotteilleen enemmän katetta.
Jatkojalostus vaatii kuitenkin tilalta monenlaisia satsauksia ja osaamista, jotka voidaan kokea myös kynnyskysymykseksi toimintaan ryhtymiselle.
Maatila elintarvikkeiden jatkojalostajana -infossa tarinaa oman tuotteensa takaa ovat kertomassa Markku Liias Jukolan Juustolta sekä Tiina ja Jorma Sahinaho Sahinahon Hunajalta. Lisäksi tutustutaan videon välityksellä juvalaisen Sappion Luomutilan luomuvalkosipulin jatkojalostukseen.
Keski-Suomen maa- ja kotitalousnaisten elintarvike- ja yritysasiantuntija Mirja Pummila kertoo infossa, kuinka maatilan on mahdollista harjoittaa pienimuotoista elintarvikkeiden jatkojalostusta ja myyntiä ilman suurta byrokratiaa.
Olisitko sinä kiinnostunut elintarvikkeiden jatkojalostuksesta?
Millaista apua ja tukea kaipaisit toiminnan aloittamiseen?
Olisiko tarvetta yhteistyöverkostoille tai voisitko tarjota toisille yrityksille jotain osaamista, tuotetta tai palvelua aiheeseen liittyen?
Keskustelu on vapaa.