Biobord

Kiertotalouskoulutus yrityksille

Turun ammattikorkeakoulu järjestää yrityksille kiertotalouskoulutusta.

" Koulutus on tarkoitettu erityisesti rakennetun ympäristön ja teknologia-, prosessi- ja konepajateollisuuden yrityksille. Koulutuksen tavoitteena on kasvattaa yritysten osaamista kiertotaloudesta sekä auttaa kehittämään liiketoimintaa ja tunnistamaan vientipotentiaalia – ja tätä kautta luoda uusia työpaikkoja ja liiketoimintaa. Koulutus hyödyntää vuonna 2018 julkaistua kiertotalouden työkirjaa valmistavan teollisuuden yrityksille. Luennoitsijoina ovat kiertotalouden ja rahoitusinstrumenttien tietäjät ja tuntijat. Kouluttajina ja sparraajina toimivat kiertotalouden ja palvelumuotoilun asiantuntijat. Koulutuksen keskiössä on yrityksen oma kehittämistehtävä.

Koulutus on yrityksen kehitystehtävästä riippuen jopa tuhansien eurojen arvoinen, mutta se tarjotaan nyt yrityksille vuoden 2020 poikkeustilanteessa ilmaiseksi."

Haku loppuu 8.6.2020 ja mukaan valitaan 20 yritystä kehittämään toimintaansa.

Lisätietoja: https://kiertotalous2.turkuamk.fi/kiertotalouskoulutus-yrityksille/

1 Like

Kiertotalouskoulutusinfo nyt myös Keski-Suomen TE-toimistolla: http://toimistot.te-palvelut.fi/kaikki-tapahtumat?p_p_id=8&_8_struts_action=%2Fcalendar%2Fview_event&_8_eventId=40973273