Biobord

Foorumin rahoitusneuvojat ja ylläpitäjät esittäytyvät

Moi ja hauska tavata!

Minun nimeni on Riikka Kumpulainen ja toimin tämän Biobord-verkkoalustan pääkäyttäjänä. Eli minulta voi kysyä asioita liittyen tämän alustan käyttöön. Opastan mieluusti myös vaikka henkilökohtaisesti :slight_smile: Ottakaa rohkeasti yhteyttä, mikäli kaipaatte lisäneuvoja:

Admin töiden ohella työskentelen JAMK:n Biotalousinstituutissa projektipäällikkönä kansainvälisessä ConnectedByBiobord-projektissa joka kehittää tätä verkkoalustaa. Ja puuhailen tämän Keski-Suomen Rahoitusryhmän toteutuksen parissa.

Tervetuloa!

Hei kaikille,

Minun nimeni on Tiina Kuisma ja toimin Keski-Suomen rahoitusfoorumin yhtenä ylläpitäjänä. Huolehdin siitä, että foorumin tiedot ovat ajantasalla ja että foorumilla esitettyihin kysymyksiin ja tiedusteluihin vastataan.

Toimin projektiasiantuntijana JAMK Biotalousinstituutin Biotalouden yrityskiihdyttämö -hankkeessa, BioPaavossa, jossa haluamme osaltamme olla edesauttamassa keskisuomalaisia biotalouden yrityksiä kasvuun. Minuun voi olla yhteydessä sähköpostitse tiina.kuisma@jamk.fi tai yksityisviestillä täällä Biobordilla.

BioPaavoon voi tutustua osoitteessa: www.biopaavo.fi