Biobord

Biobord muutoksia

Hei! @tiina ja muu @Pohjoinen_Pooli

Teille on tänään saattanut tulla outoja ilmoituksia keskusteluiden poistamisesta tai muokkaamisesta. Ei hätää, ne ovat kyllä tallessa.

RDI2CluB-hanke kehittää Biobord-alustaa jatkuvasti ja eilen ajoimme sisään uuden alustaversion sekä otimme käyttöön uusia tapoja.

Yksi näistä muutoksista on se että Biobordin kaikki ryhmät pitää olla näkyvissä kaikille käyttäjille, jotta voidaan mahdollistaa avoin tiedonjako ja keskustelu. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että kaikissa ryhmissä tulee olla engalnninkielinen kuvausteksti ja kaikki “salainen” keskustelu pitää käydä suljetuissa alaryhmissä. Biobordin ominaisuus on se että vaikka ryhmä olisi salainen ja otsikkotasolla näkyvä, sen ylätason topicit näkyvät kaikille. Siksi tämä muutos. Esim. Pohjoisen Poolin ylätasolla olevat topicit näkyvät muille kuin ryhmän jäsenille. Asiaa voi testata yksityisellä selainikkunalla.

Pohjoisen Poolin vanha sisältö onkin nyt siirretty uuteen suljettuun alakategoriaan (Yleisöltä suljetuua keskustelua), jonka sisältö näkyy vain Pohjoisen Poolin jäsenille. Ylläpidosta vastaa edelleenkin @tiina. Siellä voitte huoletta jakaa ajatuksianne, ilman ulkopuolisia.

Biobordin muista teknisemmistä päivityksistä viestitään ensi viikolla :slight_smile:

1 Like