Biobord

2. Biobord-kahvit Rajakadulla

2020-02-21T11:30:00Z2020-02-21T12:00:00Z

Hei! @Biotalouskampus_staff

Mikäli et päässyt osallistumaan RDI2CluB:n ensimmäisille Biobordkahveille, ei huolta!

Järjestämme seuraavan Biobord-kahvit tapahtuman samalla teemalla (yleinen esittely ja käyttömahdollisuudet) Rajakadun-kampuksella pe 21.02.2020 klo 13:30-14:00 - Cafe-luokka C114.

Biotalousinstituutin ja IT-instituutin yhteistyönä kehitetty Biobord verkkoalusta tarjoaa yhteisen innovaatioympäristön Itämeren alueen biotalouden kehittäjille ja yrityksille. Alueen toimijoiden yhdistävänä tekijänä on pyrkimys edistää kestävää ja kannattavaa biotalouden liiketoimintaa sekä halu edistää biotalouden innovaatioita ratkaisemaan globaaleja haasteita. Tavoitteen saavuttamisessa tukena on Biobord alustan tarjonta, eli erilaiset palvelut tukemaan avointa innovaatiotoimintaa.

Biobord-kahvit ovat tapahtumasarja, jonka jokaisella kerralla käsitellään eri teemalla Biobord-verkkoalustaa. Tarkoituksena tarjota opastusta ja tietoa alustasta sekä sen mahdollisuuksista. Sarjan toinen tilaisuus järjestetään JAMK:n Rajakadun kampuksella (Cafe-luokka C114), samalla teemalla kuin ensimmäiset Biobord-kahvit Tarvaalan kampuksella (alustan yleinen esittely ja käyttömahdollisuudet). Joten jos olet kiinnostunut biotaloudesta, etsit sen sisällä verkostoja ja kansainvälisiä yhteistyömahdollisuuksia, haluat jakaa osaamistasi tai oppia uutta – tervetuloa kuulemaan Biobord-alustasta! Esittelijänä toimii RDI2CluB-hankkeen projektipäälliköt Anna Aalto ja Riikka Kumpulainen.

Tapahtumaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua. :coffee:

Lämpimästi tervetuloa!